obres plaça plaça Rafael Alberti

divendres, 26 de febrer del 2016

Obres en la Plaza Rafael Alberti

Les obres de reforma de la plaça de Rafael Alberti s'iniciaran a principis del mes de març i es duran a terme durant vuit mesos. Aquest espai del barri de Falguera, comprès entre els carrers de Sant Josep, Joan Antoni Samaranch, Jaume Ribas i Remigi Guix, preveu convertir la plaça en una zona d'estada per a les  persones, sense barreres arquitectòniques i amb zones per a diferents usos. Per tal d'explicar als veïns i veïnes com es procediran els treballs, el dilluns 29 de febrer, a les 19 h, es farà una reunió informativa al Centre Polivalent Falguera. 
La reforma suposarà millores en l'enllumenat, les zones de jocs infantils i el mobiliari urbà. També s'adaptaran els accessos a les normatives de seguretat de manera que es permeti l'entrada dels vehicles d'emergències. En aquest sentit, s'habilitaran rampes que permetran resoldre els desnivells de la plaça.
L'actuació també inclourà la plantació de nou arbrat. L'obra suposarà també la renovació del paviment de la plaça, el qual combinarà materials de quatre colors diferents, per reproduir una pintura del poeta Rafael Alberti, qui dóna nom a la plaça. 
El projecte de reforma s'ha definit a partir de les opinions dels veïns i veïnes que al llarg dels anys 2013 i 2014 van participar en diferents activitats on van aportar idees i suggeriments sobre la remodelació de l'espai. 
L'actuació, que suposarà la inversió d'1.091.284 € (IVA inclòs), va rebre la conformitat del consistori en la sessió plenària de novembre de 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari